Logopedist Marieke van Raaij logopedist-detail-overlay

Marieke van Raaij

"In 2017 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik stage-ervaring opgedaan in logopedische praktijken. Daarnaast heb ik een minor gevolgd, waar ik veel geleerd heb over het behandelen van kinderen met geestelijke en lichamelijke beperkingen. Tot slot heb ik een verdieping gevolgd over het onderzoeken en behandelen van mensen met slikproblemen.

In september 2019 start ik met de master klinische gezondheidswetenschappen. Hiermee wil ik me verdiepen in het onderzoek naar logopedisch onderzoeks- en behandelmateriaal om zo de logopedische zorg te verbeteren.

Na mijn stage bij Praatjuf, kreeg ik de kans om een Praatjuf te worden. Ik vind het erg leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Het belangrijkste vind ik dat cliënten zich op hun gemak voelen en zich op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen. Persoonlijke doelen behalen op een leuke manier, dat staat voorop.

Naast mijn werk bij Praatjuf werk ik nog op een medisch kinderdagverblijf als logopedist. In mijn vrije tijd dans en sport ik graag. Daarnaast werk ik nog parttime in horeca."

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021