Logopedist Lotte Tielens logopedist-detail-overlay

Lotte Tielens

"Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool in Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik kennis mogen maken met een brede doelgroep. In de vrije vestiging heb ik ervaring opgedaan met volwassenen met stem/articulatie problemen, kinderen, van 2/3 jaar tot eind basisschool. Daarnaast heb ik ook bij een onderzoeks-diagnostiek/schoolvoorbereidende groep en het speciaal basisonderwijs ervaring opgedaan, waar ik kinderen met een verstandelijke (meervoudige)beperking en bijkomende stoornissen zag. Na mijn studie heb ik gewerkt in een vrijgevestigde praktijk waar ik kinderen met onder andere spraak- taal problematiek en/of communicatieproblemen zag. Sinds 2019 ben ik ook  de specialisatie pre logopediste. Zo  help ik zuigelingen  beter te leren eten en drinken indien zij hier moeite mee hebben.

Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij de Praatjuf. Het is voor mij belangrijk om naar de sterke punten van de cliënt te kijken. Vanuit daar werken we samen naar een einddoel passend bij de cliënt. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en divers. 

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te koken en bakken, ook ben ik graag bezig met ontwerpen op 'Illustrator'."

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2020