Logopedist Caitlin Peeters logopedist-detail-overlay

Caitlin Peeters

Ik ben Caitlin Peeters en ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding voor logopedie aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Ik ben geboren en getogen in Limburg maar ik heb in mijn 3e jaar al een uitstap gemaakt naar Nijmegen voor een specialisatie in stem.

Tijdens mijn opleiding heb ik in Suriname stage gelopen, waarbij ik vooral heb gewerkt met kinderen en jongeren tot 20 jaar oud met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hier heb ik ontzettend veel geleerd, voornamelijk dat leren ook een feestje kan zijn en dat iedereen een persoonlijke aanpak nodig heeft.

Voor mijn afstuderen ben ik naar Tilburg verhuisd, om stage te lopen in een instelling voor mensen met een beperking, autisme en hersenletsel. Hier heb ik multidisciplinair samengewerkt met verschillende professies, om zo een behandeling het meest passend te maken en hier het best mogelijke uit te halen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met slikproblematiek en met mensen binnen het autistische spectrum.

Naast mijn baan bij Praatjuf, studeer ik orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding en de praktijkervaring die ik hierbij heb op mogen doen, heeft gedragsproblematiek altijd mijn interesse gewekt. Om meer te leren over ernstige problemen in de ontwikkeling van kinderen en volwassenen, heb ik ervoor gekozen om deze master na mijn HBO te gaan volgen. Naast dat ik het heerlijk vind om met kinderen te werken, werk ik al sinds mijn achttiende met veel plezier bij ouderen met dementie

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021